Mera kyckling
Jag är så glad när jag äntligen kommer in på blogger att jag passar på att blogga för glatta livet. Är det bara jag som har problem?
Jag har ätit kyckling till middag idag, en variant som jag ätit på en restaurang i Rom för många år sedan och som jag gjort varianter på hemma men det var länge sedan. På restaurangen hette den alla Valdostana vilket jag har för mig är ostsorten.
Salta och peppra en kycklingfile /person, stek den nästan klar, lägg på en skiva skinka ( jag brukar steka den lite innan) och sedan en tjock skiva ost. Lägg på ett lock och låt osten smälta lite. Idag tog jag mozzarella men det blir godare om det är rejält med smak i osten, Västerbotten är en höjdare!
Jag har ätit kyckling till middag idag, en variant som jag ätit på en restaurang i Rom för många år sedan och som jag gjort varianter på hemma men det var länge sedan. På restaurangen hette den alla Valdostana vilket jag har för mig är ostsorten.
Salta och peppra en kycklingfile /person, stek den nästan klar, lägg på en skiva skinka ( jag brukar steka den lite innan) och sedan en tjock skiva ost. Lägg på ett lock och låt osten smälta lite. Idag tog jag mozzarella men det blir godare om det är rejält med smak i osten, Västerbotten är en höjdare!
Etiketter: Pippi
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home