tisdag, maj 12, 2009

Gatuköksmattips

Jag har lite svårt med snabbmat eftersom jag inte gillar korv ( med ett undantag och det är bara när Malmö Ridklubb har evenemang som jag kan få grillad Borgebykorv ) och svampiga hamburgerbröd har jag lite svårt att köpa mat på gatan. Nu faller världen inte samman om Karin inte får mat på momangen...men häromdagen var jag på Emmaus som ligger bredvid ÖB och just utanför ÖB finns det två matvagnar, den ena av dem säljer hemgjorda cevapcici som man får i en bulle vilket i Malmö är en franskbulle inte kanelbulle, den här bullen var dessutom lite kraftigare man fick några nystekta järpar, lite sallad , pfefferoni och youghurt i för 20 för den lilla och 30 för den stora.
Rekommenderas!

2 Comments:

Anonymous Kocken said...

Man blir lite lätt avis på dig som bor i Malmö. Saknar den staden som attans, en mycket trevligare " puls " än i Stockholm. Möllevångsområdet med sina småbutiker och torghandeln, kebabrullarna på det där stället vid M torget ( det där mindre ) blir en tur ner snart känner jag.
Gillar din blogg.

6:42 em  
Blogger karin said...

Kul att du gillar bloggen!
Jag stormtrivs ju själv i Malmö, det är något väldigt relaxat och otvunget over stan, utelivet och blandningen av folk framför allt kring Möllan. Jag är inte riktigt lika säker på Lilla Torg...

12:50 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home