söndag, januari 20, 2008

Hello my name is Bong. Karin Bong

Så nu har han ( det var en han ) kommit ut ur garderoben. Stefan Stenudd heter han och har under 12 års tid skrivit Bong. Mannen som gav Brietårtan ett ansikte får man väl säga efter att ha ätit brunch på en krog här i Malmö, var det Retro?
Jobbet är inte ledigt. Faaan! Jag hade tänkt att jag kunde ta över, om jag tränade upp mig lite skulle jag kunna skriva långa meningar med många bisatser.
Men fortsätter han ( artikel här , Sydsvenskan i dag ) "Folk tror att det är en glassig tillvaro att vara krogrecencent men det handlar om så mycket mer än att äta god mat och tycka till" Fan, säg inte att man behöver betala för maten själv!!....
Han fortsätter:
"- För det första måste man veta vad man kan förvänta sig och lägga ribban efter nivån på krogen. Går jag till pizzerian runt hörnet och äter en pasta så förväntar jag mig inte färsk pasta med lyxiga tillbehör"
OK! Jag tror att jag hade fixat det också!
Han har aldrig block och penna vid bordet för det kan verka misstänksamt att anteckna samtidigt som man äter. Jag tänkte aldrig ens tanken!!!
Dessutom berättar han att han äter upp maten, ber personalen välja vin och tar gärna en konjak till kaffet om krogen säger sig vara specialister på det. Jag måste erkänna att nu börjar det bli svårt...konjak...hmm...
Sen står det att han alltid har en kompis med och nu blir det genast intressant igen för eftersom jag aldrig var populärast i klassen så har jag en chans att ta igen det nu!
När han inte recenserar krogar är han frilandsjournalist, författare och aikidotränare. Han har förstås en egen hemsida och ett långt CV som får mig att komma ihåg att jag genast måste skriva om mitt för jag har utelämnat vilket specialarbete jag hade på gymnasiet ( Tidningar i Sölvesborg för den som är intresserad)

Etiketter:

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home