lördag, september 02, 2006

Dill och tomatpasta


Jag brukar plocka åt mig gamla Buffé hemma hos mamma och nummer 8/2005 har legat ett tag och häromdagen provade jag Dill och tomatpasta. jag hade i en halv burk kräftstjärtar men kommer troligen inte att göra detta igen om jag inte blir väldigt fattig nån månad och vill ha variation på nudlarna, dillfröna tänker jag använda för att testa knäckebrödet i senaste Mersmak.
Är det trots allt nån som vill prova gör så här. det skall bli till 4 personer.

Ansa och skiva 1 purjolök, tärna 1 squash och fräs det i 1 msk smör, tillsätt 1 burk krossade tomater, 1 grönsaksbuljongtärning, 1 msk tomatpuré, 2 dl lätt creme fraiche, 1,5 tsk dillfrön och 2- 3 msk hackad dill. Låt koka 5 minuter och ät med pasta.

Etiketter: ,

1 Comments:

Blogger michatab said...

spännande recept på hela siten, tack!

6:17 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home