tisdag, juli 06, 2010

Fisk a la Isabella


Isabella är en dansk trädgårdstidning som är så där lite lagom pornografist uppblandad med lite resor, prylar och annat lull.
Så här gjorde jag en portion, det skulle egentligen vara 0,5 msk kapris i men det fanns ingen, däremot fanns det 2 sardeller och det var en alldeles utmärkt ersättning

Fyllda fiskrullar med äpple och tomat

1 fiskfilé av valfri sort
2 skivor parmaskinka
0,5 dl blandade färska örter
1/4 citron, rivet skal bara
1 skiva rostbröd, kantskuret
1 tomat
0,5 äpple
2 sardeller
0,5 msk olivolja
lite salt och peppar

Hacka örterna fint
Lägg ut skinkskivorna och strö över hälften av örterna och hälften av det rivna citronskalet.
Lägg på fisken, salta och peppra lite, resten av örterna, citronskalet och brödet i smulor.
Rulla ihop till en rulle och lägg i en liten ugnsform. Skär äpplet och tomaterna grovt, blanda med finhackade sardellerna och lägg i formen
200 grader ca 15 - 20 minuter!

1 Comments:

Blogger Sanna said...

Vad mycket läckerheter du har på din blogg. Jag har bara hunnit gå igenom några månader men magen kurrar så förskräckligt nu :) Kul med en matblogg!

12:31 em  

Skicka en kommentar

<< Home