fredag, juli 02, 2010

Pasta med tonfisk, citron och dill


Ibland tycker jag att jag köper alldeles för mycket tidningar, det är Burda, sticktidningar, hemslöjden, utländska modemagasin och lite mattidningar. Jag lagar väldigt lite ur dessa tidningar.
Som jag berättade innan är jag med i en grupp på internet som bakar ur Hamelmans "Bread" och där många tidigare bakat sig igenom en annan brödbok.
Jag bestämde mig för att laga 3 ( tre ) recept från varje tidning och när jag plockade fram senaste Elle a la carte kunde jag raskt hitta 5 recept som jag kunde tänka mig.
Detta är först ut och finns under namnet "Snabbpasta"
Här kommer 2 personers varianten, men detta funkar jättebra att dela och katten blir jättelycklig när han får den andra halvan av tonfiskburken.
Det som är speciellt gott med detta är citronsmaken!

Snabbpasta 2 p
150 g linguine ( eller spaghetti...)
1 burk tonfisk
1/2 tunt skivad rödlök
1 citron, rivet skal och saft
1 msk hackad dill ( överdosera gärna )
2 msk olivolja

Koka pastan al dente, blanda samman resten av ingredienserna och rör ner dem i den avrunna pastan och låt allt bli varmt
Jag skall ta ett liknande tag med mina kokböcker.

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home