Hoki med örttäcke
Fanns i förra Buffé ( det kom en ny i veckan ) Jag brukar göra en liknande variant som jag kallar italiensk fisk och som finns i receptregistret.
Här tog man Hoki, fast jag tog pangasiusfilé för det fanns i frysen sen tog man:
0,5 pkt fryst basilika
1 dl riven parmesan
3 msk ströbröd
lite olivolja
svartpeppar
Blanda samman basilika, ströbröd och parmesanost, häll på lite olivolja och blanda samman med en gaffel, några tag med pepparkvarnen.
Salta filéerna ( som jag vek dubbla) och fördela strötäcket. In i ugnen 200 grader ca 20 minuter.
Väldigt gott!
Idag testade jag samma strötäcke på tomater och i en värld där det faktiskt smakar något om tomaterna blir detta en höjdare, tänk augusti ungefär...
När kameran bestämt sig för att ladda batteriet kommer det ett kort!
Här tog man Hoki, fast jag tog pangasiusfilé för det fanns i frysen sen tog man:
0,5 pkt fryst basilika
1 dl riven parmesan
3 msk ströbröd
lite olivolja
svartpeppar
Blanda samman basilika, ströbröd och parmesanost, häll på lite olivolja och blanda samman med en gaffel, några tag med pepparkvarnen.
Salta filéerna ( som jag vek dubbla) och fördela strötäcket. In i ugnen 200 grader ca 20 minuter.
Väldigt gott!
Idag testade jag samma strötäcke på tomater och i en värld där det faktiskt smakar något om tomaterna blir detta en höjdare, tänk augusti ungefär...
När kameran bestämt sig för att ladda batteriet kommer det ett kort!
Etiketter: Finns i sjön, grönsaker
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home