Marinerade apelsiner
En liten fräsch efterrätt så här efter jul, kommer från en Femina, inte alltför gammal, lite förvanskat i vanlig ordning.
Marinerade apelsiner 2p eller 1 Karin portion
1 saftig och god apelsin
1 msk florsocker
lite pressad lime eller citron
1 passionsfrukt
Skala och skär apelsinen i skivor, blanda samman socker och juice. Blanda det och låt stå 30 minuter. Lägg upp snyggt och töm passionsfrukten över. Enligt tidningen serveras det med en kula god vaniljglass, själv åt jag min portion naturell men skulle kunna tänka mig lite lättvispad grädde till.
Marinerade apelsiner 2p eller 1 Karin portion
1 saftig och god apelsin
1 msk florsocker
lite pressad lime eller citron
1 passionsfrukt
Skala och skär apelsinen i skivor, blanda samman socker och juice. Blanda det och låt stå 30 minuter. Lägg upp snyggt och töm passionsfrukten över. Enligt tidningen serveras det med en kula god vaniljglass, själv åt jag min portion naturell men skulle kunna tänka mig lite lättvispad grädde till.
Etiketter: Dessert, frukt och bär
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home