Smördegssnurror
För länge sen var detta en av mina stapelvaror till fest, då fyllde jag dem med Västerbottenost, idag tog jag parmesan.
Jag hade ett halvt ark smördeg i frysen och det räckte till 8 st ( jag vet att det är 7 på bilden men visst svinn får man räkna med!!.....)
Dela degen i 2 bitar och riv ost över den ena. Lägg på den andra och kavla så att det blir lite tunnare och fäster. Skär i strimlor, vrid och tryck fast ändarna på plåten, pensla med uppvispat ägg och grädda i 225 grader tills de fått fin färg. De är goda som tilltugg till drinken före maten eller till fiskrätter.
Jag hade ett halvt ark smördeg i frysen och det räckte till 8 st ( jag vet att det är 7 på bilden men visst svinn får man räkna med!!.....)
Dela degen i 2 bitar och riv ost över den ena. Lägg på den andra och kavla så att det blir lite tunnare och fäster. Skär i strimlor, vrid och tryck fast ändarna på plåten, pensla med uppvispat ägg och grädda i 225 grader tills de fått fin färg. De är goda som tilltugg till drinken före maten eller till fiskrätter.
Etiketter: matbröd
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home