Cyberkocken, sammanställningen
OK, nu skall vi se, jag har 3 fönster öppna på datorn och hoppas kunna fixa det här, är nog mest orolig för rösträknaren.
Jag lägger länkar så ni kan titta på bidragen på respektive sida, fixar nog inte detta med bilder.
Observera att vi gör om detta, har glömt Elin, Förlåt!
6 bidrag har alltså kommit in och dessa är:
Annette har i sitt franska kök har gjort en ljummen jordärtskockssallad med grapefrukt och bläckfisk.
Ilva (Aglio e olio) har lagat vongole och jordärtskocksfyllda ravioli med apelsinsås
Magnus i Amsterdam har lagat två smårätter som han åt till frukost! Dessa är Friterade gambas med jordärtskockspommes och chili-lime-majonäs och jordärtskocks/pepparrots sandwich med pilgrimsmussla
Kinna har gjort en citrussallad med rökta musslor
Elin från tre ragazze ( en en gång förlåt) som lagat apelsin och chiligratinerade havskräftor med risotto på jordärtskocka, svamp, äpple och bogfläsk
Åsa slutligen som är ny för bloggvärlden ( börja blogga!!) bor i Göteborg och äter inte kött eller mjölkprodukter. Hennes meny finns på Aglio e olio och består av: Chilimarinerade tofuchips på salladsbädd, jordärtskockspuré och glacerade rot och grönsaker och kokosparfait med chiliblodgrape.
Jag skall fundera och laga lite under veckan men här kommer ( hoppas jag ) Folkets röst:
Jag lägger länkar så ni kan titta på bidragen på respektive sida, fixar nog inte detta med bilder.
Observera att vi gör om detta, har glömt Elin, Förlåt!
6 bidrag har alltså kommit in och dessa är:
Annette har i sitt franska kök har gjort en ljummen jordärtskockssallad med grapefrukt och bläckfisk.
Ilva (Aglio e olio) har lagat vongole och jordärtskocksfyllda ravioli med apelsinsås
Magnus i Amsterdam har lagat två smårätter som han åt till frukost! Dessa är Friterade gambas med jordärtskockspommes och chili-lime-majonäs och jordärtskocks/pepparrots sandwich med pilgrimsmussla
Kinna har gjort en citrussallad med rökta musslor
Elin från tre ragazze ( en en gång förlåt) som lagat apelsin och chiligratinerade havskräftor med risotto på jordärtskocka, svamp, äpple och bogfläsk
Åsa slutligen som är ny för bloggvärlden ( börja blogga!!) bor i Göteborg och äter inte kött eller mjölkprodukter. Hennes meny finns på Aglio e olio och består av: Chilimarinerade tofuchips på salladsbädd, jordärtskockspuré och glacerade rot och grönsaker och kokosparfait med chiliblodgrape.
Jag skall fundera och laga lite under veckan men här kommer ( hoppas jag ) Folkets röst:
4 Comments:
Elin från Tre Tjejer i köket har du glömt!
F-N också, jag gör om allt
Åtgärdat!
Vad kul att vi blev såpass många! Nu kanske vi kan pressa Ilva att fortsätta... ;)
Skicka en kommentar
<< Home