lördag, januari 06, 2007

Center Syd

Center Syd är ett köpcentrum mellan Malmö och Lund som har samma affärer som alla andra köpcenter men som är bra att ta till när det regnar. Jag skulle kolla om de hade Veronagrönt Höganäsporslin kvar så därför åkte jag dit.
För ett tag sen såg jag i Sydsvenskan att det öppnat en ny affär, specialiserad på olika nötter i lösvikt. De hade vidvinkel linsen på så jag såg en lokal som en jättestor godisaffär med bara olika nötter.
Nu var det inte så märkvärdigt, de hade nötter och mandlar och lite olika blandningar, torkad frukt, orientaliska kakor och lite svenska bakelser och glass.
Ingenting som inte jag kan få tag på på Maxi och Möllan.
Namnet på firman är totalt borta kanske Tasty House, jag tror det var house i alla fall, ligger mitt emot Espresso House i en sån där lite trekantig kiosk mitt på golvet.

Etiketter:

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hmm... Center Syd ligger i Löddeköpinge, halvvägs mellan Malmö och Landskrona, någon mil nordväst om Lund. Är det måhända Burlöv Center du varit på istället?

1:10 fm  
Blogger karin said...

Det är tur att det är ordning på nån, givetvis är det Burlövs center jag varit på. Förlåt alla som varit i Löddeköpinge och jagat nötter.

6:07 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home