Ett öppet fönster
lördag, juli 31, 2010
Hammelman Grissini
Jag missade de första månaderna av Mellow Bakers och försöker komma ifatt, det skulle vara så häftigt att ha en bok som man faktiskt lagat allt från. Grissinin är en riktig höjdare, den har både olivolja och smör i degen vilket ger smak!
posted by Karin at
lördag, juli 31, 2010
1 Comments:
Kinna Jonsson
said...
Fiiina!
1:31 em
Skicka en kommentar
<< Home
Om mig
Namn:
Karin
Plats:
Malmö Skåne Världen
Visa hela min profil
Previous Posts
Potatis när den är som bäst
Bröllopsmiddag
Magisk burk
Inte succésallad
Bialys
Karibisk kyckling
Köksporr
Pasta al limone
Fisk a la Isabella
Pasta med tonfisk, citron och dill
1 Comments:
Fiiina!
Skicka en kommentar
<< Home