söndag, november 11, 2007

Saltochbryggasallad

Efter söndagspromenaden idag gjorde jag en sallad som var meningen skulle påminna om dem man får på Salt och Brygga.

Kokta kikärtor motsvarande 1 burk
Rapsolja
Mandarinvinäger
Chiliolja
Basilikaolja
Salt och Peppar
3 pyttesmå gula morötter
1 liten grön paprika som leker chili
1 röd paprika
2 majskolvar i bitar
lite frusen gräslök
1 stång blekselleri
5 cm purjolök
1 liten bit förskräckt gurka i tjocka skivor
1 liten klyfta savojkål
0,5 bunt vattenkrasse
lite kokta och spolade haricots verts
några svarta oliver
och eventuellt något mer

Det skall vara många sorter och gärna rejälabitar av vissa saker!

Etiketter:

3 Comments:

Blogger annamaria said...

Okej - salt och brygga - vad är det? verkar trevligt hur som helst...salladen ser jätte-god ut!! Blir hungrig ju!

7:19 em  
Blogger Karin said...

Salt och Brygga är min favoritrestaurang. Ligger nere i Västra hamnen och är mycket miljömedvetna, det är inte bara att maten är ekologisk, kläderna, möblerna, allt är genomtänkt
Jag har skrivit lite inlägg om dem tidigare, klicka på ekologiskt eller nåt sånt så kommer de nog upp

8:51 em  
Blogger E-S said...

Den där salladen går verkligen inte av för hackor! Ser hur gott som helst ut!

10:19 em  

Skicka en kommentar

<< Home