måndag, december 26, 2011

Riktigt goda brysselkål


Serverades till kalkonmiddagen på lillejulafton och idag till mig själv. Recept, fritt från Cook´s Illustrated; min nya bibel.

Ugnsstekta brysselkål 2 portioner....eller 1

250 g brysselkål, rensa och hakvera
0,5 msk olivolja
0,5 msk vatten
salt och peppar.

Blanda samman i en skål och lägg i en ugnsfast form med folie över. In i ugnen i 10 minuter, ta av folien, rör runt och in utan folie i 10 minuter. Klart!
Jag valde att blanda med lite fräst bacon och sötmandel, vilket givetvis var pecan i orginalet.

1 Comments:

Anonymous Pauline said...

Hej,
Jag jobbar för sajten HittaRecept.se och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://fonster.blogspot.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Matbloggstoppen".

Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

Här kan du se hur många som är med i Matbloggstoppen på HittaRecept.se - http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggstoppen!

Vänlig hälsning,

Pauline Torres
pauline@hittarecept.se

5:52 em  

Skicka en kommentar

<< Home