söndag, augusti 12, 2007

Grahamsbullar med råg

När jag bakade Cranks ostbullar blev jag nog lite chockad över hur mycket ost de innehöll, men jag tänkte att degen skulle stå sig väl på egen hand och det gjorde den.

Jag har provbakat både på grahamsmjöl och på rågmjöl ( extra grovt )

Nu när jobbet börjar igen känns det bra att ha lite bröd och färdiga matlådor i frysen. En macka innan träningen ( som har gjort sommaruppehåll ) brukar behövas. Ridningen startar på lördag och det är bara att hoppas att även hästarna behöver en startsträcka efter sommarbetet.


Grahams eller Rågbullar, 12 rejäla eller 16 om du känner för det...
Receptet finns här men skippa osten och ta 2 tsk salt.
Även om det tar tid att baka dessa så är den första jästiden så lång att den kan ske över natten eller medans man är på jobbet.

Etiketter:

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home