Pasta med kantareller, lök och persilja
Kantareller, inköpta på Möllevångstorget, vågade inte fråga var de var plockade, vill inte veta med tanke på cesiumhalten och andra utsläpp.
Gjorde pasta på enklaste möjliga sätt
Pasta med kantareller 1 portion
1 port pasta typ penne kokt al dente
0,5 hackad lök
1 näve kantareller
smör till stekning
salt, peppar
persilja att strö över
nyriven parmesanost
Stek svampen och löken i smöret, salta och peppra och blanda ner pastan, tillsätt persiljan och riv parmesan över.
Funkar med annan svamp, auberginer och det mesta annat också
Tillägg lite senare:
Eftersom jag köpte 2 nävar svamp blev det även en matlåda. Jag lade till lite St Agur ost (ingen parmesan) och det blev en riktig höjdare, fast min kollega som satt närmast flyttade sig för hon tyckte det luktade för mycket!
Gjorde pasta på enklaste möjliga sätt
Pasta med kantareller 1 portion
1 port pasta typ penne kokt al dente
0,5 hackad lök
1 näve kantareller
smör till stekning
salt, peppar
persilja att strö över
nyriven parmesanost
Stek svampen och löken i smöret, salta och peppra och blanda ner pastan, tillsätt persiljan och riv parmesan över.
Funkar med annan svamp, auberginer och det mesta annat också
Tillägg lite senare:
Eftersom jag köpte 2 nävar svamp blev det även en matlåda. Jag lade till lite St Agur ost (ingen parmesan) och det blev en riktig höjdare, fast min kollega som satt närmast flyttade sig för hon tyckte det luktade för mycket!
Etiketter: grönsaker, längtan till Italien
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home