söndag, augusti 12, 2007

Pasta med kantareller, lök och persilja

Kantareller, inköpta på Möllevångstorget, vågade inte fråga var de var plockade, vill inte veta med tanke på cesiumhalten och andra utsläpp.
Gjorde pasta på enklaste möjliga sätt

Pasta med kantareller 1 portion

1 port pasta typ penne kokt al dente
0,5 hackad lök
1 näve kantareller
smör till stekning
salt, peppar
persilja att strö över
nyriven parmesanost

Stek svampen och löken i smöret, salta och peppra och blanda ner pastan, tillsätt persiljan och riv parmesan över.
Funkar med annan svamp, auberginer och det mesta annat också

Tillägg lite senare:
Eftersom jag köpte 2 nävar svamp blev det även en matlåda. Jag lade till lite St Agur ost (ingen parmesan) och det blev en riktig höjdare, fast min kollega som satt närmast flyttade sig för hon tyckte det luktade för mycket!

Etiketter: ,

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home